Piercings

Tijdens de openingstijden kunt u vrijblijvend langskomen om informatie te vragen en de vele piercingsieraden te bekijken.

Het zetten van een piercing kan eigenlijk altijd wel gedaan worden in de shop.11018989_853994611323374_5073873635649668086_n

Piercingsieraden: Wij piercen alleen met titanium.

Chirurgisch stalen piercings zijn
alleen geschikt om in een genezen piercing te plaatsen,dit in verband met het nikkelgehalte. W
ij hebben een grote collectie piercingsieraden die uiteraard ook los te koop zijn.


Hoe gaat het in z’n werk:
Eerst krijgt u uitleg over wat er gaat gebeuren, de genezingsperiode en de eventuele risico’s. Als al uw vragen zijn beantwoord, en u een informed consent formulier heeft ingevuld (toestemmingsformulier), zal de piercing worden geplaatst. Ik gebruik hiervoor uiteraard een steriele wegwerpnaald, welke in uw bijzijn uit de steriele verpakking wordt gehaald en na gebruik weggegooid in de naaldencontainer.

Na het piercen krijgt u een schriftelijke uitleg van de verzorging. Het is erg belangrijk dat u de nazorg instructie opvolgt, omdat een nieuwe piercing een open wondje is, dat makkelijk geinfecteerd kan raken als u deze niet goed verzorgd. Uitgebreide uitleg hierover krijgt u voordat de piercing gezet wordt.

Mocht u problemen hebben met een piercing loop dan gewoon even binnen, een kijkje nemen kost bij ons niks, ook niet als u de piercing ergens anders heeft laten zetten.

Hoe vaak gebeurt het dat u een nieuwe piercing koopt, maar dat het niet zelf lukt om hem er in te zetten, ook daarvoor kunt u kosteloos binnenlopen. Service heet dat.

Prijzen: 

De prijs voor het zetten van de piercing is bij ons € 25,-